pátek 10. října 2014

Napínací jersey prostěradla

Napínací jersey prostěradla

Není nad kvalitní spánek a nenajdete nikoho, kdo by nepreferoval pohodlné spaní. Chcete si i vy pořádně odpočinout? Nezapomeňte na vyhovující matrace do postele, polštáře, přikrývky, povlečení a prostěradla. Ano, i správné prostěradlo patří do důležitých věcí pro spokojený spánek.


Druhy prostěradel

Na trhu objevíte několik druhů prostěradel. Odlišují se materiálem, provedením a barvou.
Jersey prostěradla náleží mezi nejoblíbenější druhy díky své elastičnosti a malé mačkavosti. Spolehnout se můžete na dlouhou životnost, ale pochopitelně záleží na kvalitě zpracování. Pro náročnější zákazníky jsou k dispozici luxusní varianty s vysokou jemností.

Jersey prostěradla do každého ročního období

Napínací jersey prostěradla se vyrábějí ze stoprocentní bavlny. Vynikají přirozenou měkkostí a jemností. Navíc umí dobře regulovat teplotu, díky čemuž se používají v různém ročním období. Hladký povrch pozná vaše tělo při každém pohybu. Snadno se udržují a povlékání matrace je hračka, protože všitá guma zajistí neustálé napnutí. S napínacími jersey prostěradly budete mít jednoduše stále ustláno!


3 komentáře:

  1. Napínací prostěradla - to je geniální vynález, který opravdu lituji, že nebyl už za dřívějších dob! :-) Dnes používáme jen právě stretchová prostěradla na všech postelích v domácnosti a jednak se s nimi krásně manipuluje a také se hned nepotrhají. Objednávala jsem je se slevovým kuponem, takže nás vyšla skutečně lacině.

    OdpovědětVymazat
  2. To je super tip, nějaká nová prostěradla bych měla už konečně také koupit. Hlavně teda dětem. Určitě by to chtělo ale i nějaké kvalitní dětské povlečení. Pár sad se mi povedlo sehnat před lety a ty jsou teda z opravdu kvalitního materiálu. Peru je často, ale pořád perfektně drží. Otázka je jestli by se něco takového dalo sehnat i dnes.

    OdpovědětVymazat
  3. No, my bychom spíš než prostěradla teď potřebovali nějakou novou postel. Moc si ale zatím nevím rady s výběrem. Viděl bych to ale asi na masiv. Jsem ochoten do postele investovat i víc peněz pokud nám nějakou dobu vydrží. Co jsem se tak díval, tak docela zajímavé tipy mají třeba tady https://entuzio.cz/nejlepsi-postele/ Znáte tu stránku?

    OdpovědětVymazat